Veen Media's logotype

Veen Media

Hobbies & Interests · Utrecht, Netherlands
Description
Veen Media neemt in de Nederlandse tijdschriftenbranche een bijzondere plaats in. Binnen de interessegebieden technologie, wetenschap, geschiedenis, filosofie, kunst, opinie en culinair heeft Veen Media een of meerdere A-merk portfolio’s waarmee een hoog gericht crossmediaal bereik gerealiseerd wordt. In zijn totaliteit bereiken de portfolio's van Veen Media gezamenlijk meer dan 500.000 Nederlanders boven de 13 jaar. Het lezersprofiel is hoogopgeleid, grotendeels 35+ en behorend tot de hogere welstandsklassen.

Veen Media heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot mediabedrijf dat niet meer alleen vanuit de tijdschriften denkt, maar vanuit het merk en het totale aanbod van alle producten, zowel on- als offline. Veen Media bouwt rond elk tijdschrift een "huis van informatie", waarbij de wensen van de consument bepalend zijn voor de wijze waarop informatie wordt aangeboden, d.m.v. tijdschriften, boeken, luister cd-rom’s, dvd's, apps, internet, events,etc.
Special interest portfolio's vervullen een mooie middenpositie. Ze zijn niet zo populair dat ze een publieksportfolio functie vervullen, maar zeker niet zo ontoegankelijk als de meeste wetenschapsuitgaven die alleen door een kleine elite van goed geïnformeerde professionals worden gelezen. Het maken van deze special interest portfolio's vereist zorg en deskundigheid. We bedienen een kritische doelgroep, bestaande uit zowel de nieuwsgierige leek als de professional. De bindende factor is dat onze lezers hoog ontwikkeld zijn met een bovenmatige interesse in het specifieke interessegebied.
Click the button on products to create an inquiry